Tuesday, March 15, 2011

JOM JOIN BLOG REVIEW SHARA BUNGA

Jom join sini weh..


  • DAku mula tau pasal blog miss shara bunga ni mase 2 bulan lepas kot.Kalau tak silap daku blog die ni penah masok dalam majalah Remaja kan. So daku pun usha kasi lebam mate blog sis ni. Oke segar mate sebab almost pink! Lagi 1 shara ni kiut & ada muka baby face**shara,ni cakap betoi tau :) . Rasenye tak de ape kot yang nak diiubah sebab sume dah ok + simple . Suke!! Btw daku suke gila kat header blog beliau ni weh. Tak tau kenape tapi suka hahaha siap sekali dengan tagline sentap tu lagi. Cayalah. (^^,)
  • Entry paling menarik bagi daku ialah yang pasal bakal mak mertua terpikat tu. Siyes comel gilak2 shara pakai tudung. Nampak lagi matured. 
Oleh itu nak tag 

cik eka
anis
nelly
cik kite

4 comments:

  1. salam,

    org jerantut buat lawatan balas...

    comel blog org bentong ni, yeh...

    kalau ada masa followlah blog saya...

    terima kasih...

    ReplyDelete
  2. haip..w'salam..
    comel ke x delah..btw thanks hihi**

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi