Sunday, March 6, 2011

haru biru..suka cari pasal

Assalammualaikum..

   Hai..Em nak buat keje tapi tak de mood sebab...sebab...sebab...M.A.L.A.S..Oh! tidak rupa2nya dah nak abis dah sem ni**huwaa sekejapnye. Sedar tak sedar dah nak dekat dah dengan final tapi ape yang daku dah beljar sepanjang 1 sem ni? Haiyoo bahaye nie sebab sem ni sangat2 mencabar***belum lagi sem yang depan2 haish.

   Oklah entry pasal ni nak bercerita pasal daku yang suka cari pasal..eh2 cop bukan cari pasal cari gaduh tau hehe. Daku bersyukur dikurniakan kawan & rumate macam depa ni. Time2 daku tengah rasa downlah depa datang tolong daku & bagi semangat kat daku. Thanks ye korang. Jom tengok gamba kat sini nak.**entry kurang ayat tapi banyak gamba :)

   This week punye eksperient lab awet kena buat susu pekat manis tu. last week buat frozen potato wedges**OMG baru tau macam mane susahnye nak buat semua tu oke selame ni tau beli pastu ngap je hekhek.

itulah die hasil susu yang telah disejat..**sile abaikan tangan2 yang dok mengacau tu hehe

abaikan yang hangus gila tu **keje sape agaknye =p



 
u guys great bebeh
bosan gila nak tunggu

Daku suka snap gamba depa2 ni ..Dan hasilnye?
-
-
-
cik tukang amik gamba
teruja oke..

   Bertukar pulak..


candid terbaik dari cik sirin**aiza?????
crdeit for me! cool pic yaw!! love it <3

last...

syg korang semua ya..thanks**rumput itu penyibuk lah
:: thanks coz being a part of my life..may ALLAH bless ur life..from the beginning till the end..
lots of love,cik najihah

4 comments:

  1. As salam.
    Sis nak tag ga ni.Harap2 sudi join ye.
    Letak cempaka kuning sebagai referral ye.tq

    http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/02/jemari-asmara-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. http://juicyjunkieswardrobe.blogspot.com/

    check out this blogshop and follow us, happy shopping! :D

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi