Tuesday, March 8, 2011

Cara hilangkan tension versi daku

Berjumpa kembali...

   Cop2 sebelum tu daku nak tanya korang tengah buat ape? Ape perasaan? Mood? Tension? Jom sini try aktiviti yang daku buat kalau daku tengah stress & tension tahap babun.  Jom lah share mengeshare


  • Karaoke
Oh my Darling I lope u! Ahaks. Ni hobi daku bila dah tension tahap dewa sangat da. Ape lagi ajak rakan2 pegi melalak kat dalam box The Mines sude. Tak pon kalau tengah kering duit melalak kat dalam bilik je**haru rumate daku



  •  Menangis
"Ape barang nangis2 nih" .Ehem. Part yang nangis ni paling mujarab bebeh. bagi kaum wanita lah kan ala laki2 nak nangis pon ape salahnye kalau malu nak nanges dalam bilik pegi masuk dalam almari tu hihi. bagi daku bila nangis ni hilang semua bebanan dalam kepala otak ni**ringan sikit kalau tak mereng dah. So ape lagi jom pakat nangis ramai2 hihi.



  •  Berkayak
Feh!! Syok gila weh! tau tak kayak tu ape??Korang pegi try sekarang jugak. Konpem korang memang tak ingat langsung pasai problem2 korang yang sebelum ni. Daku tiap2 petang turun kayak dengan geng2 kecik kat sini**untung kolej support kayak. Setakat ni game paling best lah! Ha korang yang tak pernah try game ni dun wory be happy try jek**basah2 & tenggelam tu perkara biase jek walaupun daku sendiri tak pandai berenang. Bangge sebab dapat pujuk rumate yang memang penakut gila nak try game ni at last....Mao join lagii...Ha bebudak UPM kalau nak try kayak  meh pegi kat Tasik Serumpun sewa kayak tu RM 2.




  • Tengok movie
"Movie2!! 1 movie RM 1". Layan movie kat lappy sudah. Tak mampu nak keluar tiap2 hari pegi tengok wayang hihi. External memang harta paling disayangi sebab dalam tu bersepah2 movie yang dikumpul tapi 1 haprak pon tak sempat nak tengok lagi. Haish! Ape lagi layan korea lah kot hahahahahahah.


  • Hangout
Yang ni wajib tiap2 bulan dalam seminggu 1 kali. Tak kesah lah memane pon nak lepak janji hirup sikit udara dunia luar**mau kejang otak terperap jek dalam bilik ni oh tidakkkk. Memang hilang tension bile dah lepak dengan kengkawan ni nak2 bila dah mengumpat opss. Bab2 habiskan duit no 1 yey shoping lah kau sampai lebam bila dah tak de duet ternganga

Itu lah antara perkara2 yang daku buat kalau daku dah tensionmacam orang gilo. 
Korang kalau nak try pon tak kesah tapi sure lah korang ada cara masing2 nak hilangkan tension kan.
Terpulang pada cara korang yang penting......HAPPY!


aik??? sesat pulak hihihi saje nak selit..
ok lah tata!
  

4 comments:

  1. semua benda kat atas tu pernah buat dengan ko kecuali berkayak..huhu

    ReplyDelete
  2. hahahaha eh mase plkn ko wat dengan sape eh

    ReplyDelete
  3. menangis penat tapi ilang semua kan.. huhu

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi