Sunday, March 27, 2011

Touch Footy Interkolej ( Kolej 16 )

semangat bagi tengok team dulu..kicik2 tapi power la
Assalammualaikum...

   Ha ni nak bercerita pasal kejohanan rugby sentuh interkolej UPM tadi petang yang membuatkan daku pengsan seketika tadi huhu. Tadi pon sekali dengan majlis penutup sukan interkolej untuk sesi ni. Tak nak menaip panjang tengok je ni.

CAUTION!! Entry ni banyak gamba jadi jangan muntah ye hihi


kak nana : ref tak berdaftar di tepi padang =p

manager yang banyak berkorban sampai tertido :)

kesemangatan warm up
cube teka daku jersi nombor bape
Btw cantik kan jersi kami. Thanks to kak rai sebab bagi jersi yang cantik amat ni hihihi**tak panas..

Mase 1st game lawan dengan K17 akak2 doktor tu ha. Oke daku main untuk second half punye game. Btw, mereka agak ganas ye sampaikan nombor daku tercabut 1 & paling sadis sampai tercabut pin2 kat belakang & hasilnye baju jersi kesayangan daku tu berlubang**ceit!!
Pape pon still menang 3-0 walaupun mereka2 pihak lawan dah ketat je muka tu.

yang tangan macam nak terbang tu daku lah
Ok sambung..
Then second game lawan dengan K13. Wow!! Superb lah
Malangnye kami kalah. Hem semua masa tu dah penat, tension bagai semua. Dan team K13 badan kicik2 tapi ligat masyaAllah penat nak kejar. Tapi kami team K16 tak berputus ase even kalah mase tu. Thanks to kak ane jugak banyak membantu kami 1 team :)

Then 3rd game lawan dengan KTP..Ok lah skor 2-0 dengan depa. Yang paling tak leh blah ade sorang mamat ktp ni siap maen sound2 kami lagi bagi nak downkan player tapi kami kental hihi..kredit to kak rai & kak faz sebab berjaya try..

Ha....


cop nak selit jap**faten tinggi wok

Yang ni game paling mendapat tumpuan 1 stadium kot. Lawan dengan K6 budak MSN tu..Mao tak ketar weh depa besaq2 belaka banding dengan daku & kami yang kecik2 ni.Bawak ketiak depa je. Tapi.....Alhamdulillah kak rai berjaya juga try masa game baru jek mula. **mampu nak maen tangkap2 ayam bola tu..hihi sile belajar dengan kak rai
Yo!! 2nd half daku kena ganti kak izzah yang tengah mabuk padang tu. Sumpah lutut daku ketar gile weh mase jaga depa yang tinggi macam galah tu. Daku rasa macam............Tak tau nak describe macam ane sebab takut sangat. 
Kami hanye mampu defend dan defend sampai....tet!!!!!!! Masa habis!!
2-1 ..**dalam sejarah lah kot kalahkan budak K6 yang gilang lagi kaki sukan upm tu

berkat cheers & doa kami

Final game kami jumpa dengan K13 balik**masin mulut kau zati ngeh2..
Bole plak berarak masuk dari blakang stadium tu**cop rase macam main bole sepak negara pon ade ceh berangan jap ye..
Main punye main punye tackle akhirnye...
-
-
-
-
yeey...Alhamdulillah...menang jugak..
Berbaloi semuanya.

Thanks kepada semua akak2 otai touch footy & trainer2 secara rasmi ataupun tak..siyes bes bile dapat main game ni kalau tak tengok jela orang main.
Thanks semua & congrates sekali lagi..Berjaya jugak bawak balik piala pusingan yang mahal tuh hoho..







sekian..




7 comments:

  1. waaa...farah yg comel2 tu dah ganas la...huhu

    ReplyDelete
  2. huhu aah tau x pe..lagi ganas hihi

    ReplyDelete
  3. dasyat lah awak main ragbi..hahaha

    ReplyDelete
  4. amboi....sadap u....
    mcam anak itik je aku main hahaha

    ReplyDelete
  5. Join group ni kalau nak terus dapatkan maklumat..

    https://www.facebook.com/groups/fittouchmalaysia/

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi