Tuesday, March 22, 2011

New Bisnes coming soon!!

Assalammualaikum..


   Hai semua! Kat sini daku nak inform yang daku & kakak daku akan membuka bisnes secara on9 nanti akan datang dalam bulan 5 insyaAllah. Bisnes ape? Bisnes jualan shawl, inner, make up, shawl aksesori & macam2 lagi. Bila dah settle semua nanti akan daku inform ya.

   Btw for those korang yang saaangat suka amat pakai shawl tu bolehlah nanti order kat daku nanti ye. Diskaun diberikan kepada rakan2 blogger yang setia & kawan2 daku hihi. Nantikan yeee...


p/s : semoga Allah memudahkan segala perancangan kami ini. Amin...

4 comments:

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi