Thursday, March 3, 2011

anon oh anon..

Assalammualaikum..


   Feh hari ni memang sangat letih lah kan. Tido kalah orang yang pegi perang tu ha. Ok lah stop membebel2 ok. Sini daku nak bercerita pasai 1 cik ANON ni ha. Beliau adelah komen kat dalam blog bespren daku si panjang ni then daku pun komen lah same. Agak sentap jugak bila si ANON yang pandai tu komen sebegitu kan.Nak tengok? Jom




   Sopan kan. At least bialah berlapik nak komen tu. Kesian rumate daku ni yang tak salah ape2 jadi mangse macam ni. Siap cakap bodoh bagai lagi.



p/s : Daku tau ada juga sesetengah tu kate daku pulak yang lebih2 tak pe,daku tak kisah,daku cuma suarakan pendapat je & memang tak de hak langsong nak komen pape kan tapi daku prihatin sebagai kawan beliau.Niat daku bukan untuk menjatuhkan sesiapa tapi nak kongsi ngan korang patut ke tak manusie sebegitu berkata macam tu. Sory kalau ada yang terasa & tak senang ke benci ke its ok. =)

6 comments:

  1. anon,abaikan jer..
    hehehehe...
    byk lg benda nk pikir tau..

    ReplyDelete
  2. xpayah dilayan laa org cam gitu... makin dilayan, makin menjadi-jadi nnt.. kene reverse psychology cikit org cam gitu.

    ReplyDelete
  3. huhu...opsss tidak lah sampai begitu..hehe

    ReplyDelete
  4. jahat nye anon tuu. xelok tau. bab bab mknn ni ta blh bole ckp mcm mcm. mknn haram ke hape.. sbb itu dtg dari punca rezeki yg mak bapak dia cari. kes skrg ni mcm da mengutuk dan memfitnah parents si bloggertu. sesungguhnya memfitnah itu ibarat memakan dging saudara sendiri.. besar dosa tu..

    ReplyDelete
  5. em..tu la...x patut berkata mcm tu..pasal makanan2 ni sensitip..huhu..

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi