Thursday, March 10, 2011

Jejaka hot yang bikin hati gue cair..

Assalammualaikum..

   Tak nak panjang2 citer jom share dengan daku jejaka2 tampan 1 dunie yang menjadi idaman hati korang. Meh tengok yang daku punye jejaka dulu..hoho..**sila bulatkan mata anda


Kategori Melayu


  • Aaron Aziz

Yaw..Cair bile tengok beliau berlakon nak2 bile beliau senyum***lagi cairnye hati ni. Daku minat mamat ni sejak zaman beliau berlakon citer " cinta bollywood " lagi**tau ke?

  • Fahrin Ahmad

Yang ni lagi 1 hero yang berbadan ketak2. Haish memang cair lah weh. Tang janggut sejemput tu pon jadik mahal hoho

  • Fizo Omar

Badan ketak2 lagi. Nak buat macam mane aset depa ada huhu. Ha die ni daku kenal masa beliau mula2 masuk Hero Remaja yang mase tu tak silap sekali dengan Kamal Adli kot. Ape macam??

  • Shaheizy Sam

Oh sam! Pemes mase Adnan Rempit. Yang daku suka pasal die ni ialah cara die bercakap dalam mane2 filem yang die berlakon..**sengal2 ubi gitu. Makin hensem lah beliau ngee


  • Zoey Rahman

Muka keanak-anakan beliau buat die comel. Macam korean look pon ade jugak.
Feh

Kategori hollywoot-woot

  • Taylor Lautner

Oh!!!! He's awesome! Mamat vampire ni memang menggugat daku lah. Dengan badan yang semat gila itu. Suka style die yang ala2 macho tu.**pinjam jacket

  • Justin Bieber

Ok kalau daku nak pegi sebelah die tarik hidung die bole? 
OMG even budak2 lagi tapi suare budak die sedap wok. Tapi sekarang style rambut die dah lain..more matured.Mamat ni nak datang Malaysia,nak tiket percume bole?

  • Tom Welling

Nga..nga...Cantiknye senyuman & mate beliau haish~

Kategori Korea pulak
  • Kim Bum

Errrrrrr.....Sangat comel & hensem......
Daku nak lesung pipit beliau tu. Terpikat dengan beliau masa BOF lagi. 
Stylo lah mamat ni

  • Kim Hyun Joong

Yang ni lagi 1 mamat BOF.
Tang rambut tu yang mahal.
Awww cairnye.....<3

Dah2..Ish2..Korang pulak macam mane?


4 comments:

  1. bunga dah tengok masa belajar ari tu..mmg best..n skrg bila dah keje p beli..hehe..leh wak koleksi..hakahka..

    ReplyDelete
  2. oh memang x de mase nk tengok kan
    drama dulu2 bes

    ReplyDelete
  3. die comel kan ngeee
    ok i will thanks ya :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi