Sunday, March 27, 2011

Jom Join Bloglist Man Yusoef


tekan header yang ada muke hensem ni ye nak join :)

Blog Man Yusoef TAK BEST sebab...

Best ke ..?
Blog beliau tak best sebab header beliau tu cantik & kretip sangat rase macam nak blaja jek dari beliau hoho..
Blog beliau tak best sebab suci je hihii**mate daku pon suci bersih je simple,daku suka
Blog beliau tak best sebab beliau menampakkan gambar beliau pakai jubah grad UPM kat bawah tu***waaaa bes gile dah grad jeles nih..

dan...
Blog beliau tak best sebab berjaya menarik perhatian daku untuk stalk hari2 haha

***btw jangan pelik reason2 daku kat atas tu oke..kang ade plak yang misunderstanding..


tag :
boroi

4 comments:

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi