Saturday, March 19, 2011

putih suci!

Assalamualaikum..

   Ehem semua blogger! Ok kat sini daku nak promote 1 blog ni weh. Tadi daku berblogwalking dari blog budak hot anis adila ni. Pastu terjumpa 1 blog sis ni. blog adik najwa. Opss!! bukan najwa latif si penyanyi tu ye tapi ni najwa lain. Blog die bagi daku unik kau! Putih bersih template die memang sangat bersih. Memula daku singgah blog beliau ingat ke templet die memang lambat loading rupenye memang putih gitu..Cantik lah bagi daku..**tetibe rase macam buat segmen meng'review' blog orang pulak dah hihi.

Jom singgah ..






p/s : weh! sile jangan pelik bila tengok gambar2 di entri daku jadi ketepi sebab memang macam tu.
Dah malas nak tukar template lainsebab template ni simple & cantik ngee

2 comments:

  1. ya Allah, time kasehh akak. malu saye dibuatnye haha
    saye gurau gurau je tadi hehe

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi