Saturday, March 19, 2011

wahai cucu2 sekalian atok nak tolong promote blog lah

Assalammualaikum..










Kenal lagi tak blog ni? 
Ala blog incik atok yang dulunye daku penah join segmen bloglist beliau..
Ha jom ramai2 join segmen promote blog beliau pulak.
Kire beliau dah baik hati nak tolong promote belog2 kita semua wahai cucu-cucus
Tak rugi pun kalau join sebab lagi banyak join lagi ramai blogger yang kite kenal kan macam tadi baru jek daku kenal 1 blogger yang rupenye belajar kat UPM jugak lah..

Ha kan ke tambah kenalan tu..

nak join tekan banner tu yek

4 comments:

  1. tq join..hihihi..6t atok promote ye..sabar2 la..sehari hnya satu blog tuk di promote

    ReplyDelete
  2. same2..
    hahahaha...thanks juge :)

    ReplyDelete
  3. blog cucu dah di promote di entry ini http://petuakitasemua.blogspot.com/2011/03/gadis-wanted-ada-sesiapa-kenal-atau.html

    mekasih sebab join..

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi