Monday, March 21, 2011

Kenape aku suke join contest + GA????

Assalammualaikum...


   Hai! Ok tak nak pepanjang citer lah. Btw thanks for those yang follow blog usang daku ni + mengomen2 kat entry suam daku ok. Sayang korang lebih lah ni. Ngee~ Hari ni mood daku nak bercerita pasal ape kes daku suka join contest & GA TAPI tak pernah menang pon.Kawan daku pun ade jugak tanye "eh fara,kenape ko suke join macam2 dalam blog tu ye? Menang ke...?" Meh nak citer**tapi sebelum tu mintak ampon kalau ada yang terasa 


  • Suke hatile. Opss ayat macam selfish lah pulak kan tapi memang nak cakap pon. Blog daku suke hatilah nak join pun tak menyusahkan anda2 semua pun. Hado daku mintak anda2 tolong postkan entry/promote blog daku? Hado daku mintak pinjam duet? Hado daku pinjam belog kau? Tak do kan so motip asal suke hati lerr (^^,)v

  • Tanda hormat invitation blogger lain. Yang ni lagi 1 hal. Dah beliau2 tag name daku untuk join contest ke GA ke so daku tengok jugak contest & GA ape yang depa anjurkan tak de lah nak main redah taram semua kan***rakus gila! Cube anda2 ditempat orang yang menjemput join itu ini tapi dibuat bodo jek oleh si budak yang dijemput tu..Apemacam??

  • Kenal laaaagi ramai belogger. Ini tak tipu. Memang sangat berkesan disamping selam air minum susu eh bukan menyelam sambil minum air. Dapat jugak promote blog hangpa yang gila sangat nak pemes tu.Daku berblog bukan hanya untuk suka2 tapi dari sini korang kenal yang rupenye blogger itu ini sane situ budak sebelah bilik je. Tak caye try le.
Ha tu lah die sebabnya..
Makanya,jangan menilai sesuatu itu tanpa mengetahui tujuan asal dulu..
Daku admit memang daku rajin sangat join macam2 & mungkin ade yang berkate "minah ni mane2 contest & GA pun ade tapi menang nye tak pon glamer + buat semak blog je buat entry".

Ehem..
Hobi wa memang suke memcapap tapi pencapapan wa berbatas der..
Wa tak bermulut hanyir macam lu yang suka sebar fitnah merate2..
Lu penah join tapi lu tak penah menang jugak ye..? Opss!!
Wa ucapkan takziah untuk lu..

Adios..

p/s : Maap mungkin entry kali ni bahasa agak kasar tapi sekadar nak kasi malaun bermulut langsi terbelalak biji mato..Tiada kaitan hidup atau mati 

4 comments:

  1. cipa da review blog ni..take a look:)

    http://nurfazilaharsat.blogspot.com/2011/03/sye-nk-blog-sye-direview-oleh-cik-cipot_21.html

    ReplyDelete
  2. thanks cipa..thanks atas komen juge ye :)
    syg lebey :)

    ReplyDelete
  3. wahhh ada juga ke yg ssh ati awak msk ga & kontest? gullppp
    ini mcm pun adakah?
    aihh x pe la dik..
    just b urself kan..u suka apa u buat..ssh la kalau nak puaskan ati smua org ;)

    ReplyDelete
  4. kak pinky :
    hem ade kak..kate sy tamak,perasan..syok sendiri
    huhu tapi mulut org x leh nak tutupkan..
    thanks kak :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi