Tuesday, March 22, 2011

AKU BENCI ROKOK

Assalammualaikum..

Hai daku nak join segmen BA lagi..














KENAPE DAKU BENCI ROKOK...?

  •  Sebab tak tahan dengan bau rokok yang amat sangat buat hidung daku rase macam nak tertanggal busuk gila! Pernah hari tu masa daku tengah nak tunggu bas pastu ade sorang mamat ni syok gila hisap rokok dengan syahdunye hembus asap depan daku. Macam die tak nampak yang daku dah tutup hidung mulut muka bagai nak elak kasi cium lagi die mau hembus kasi tebal. Masa tu rasa macam nak hempuk je. 

  • Ha lepas tu sebab bau asap rokok ni membuatkan habis hilang bau perfume + wangi baju daku. Melekat bau rokok. Errr

  • Pendekkan umur. Memang kenyataan for those yang suke hisap rokok tu tak panjang kot sebab dalam rokok tu kandungan tah berbagai2 jenis benda ada. Tah selamat ke tak. Syok jek hisap rokok tu...Btw semalam baru ternampak 1 girl hisap rokok dengan selambe kat kafe serumpum waaaaaa hebat.
PESANAN BUAT MEREKA YANG HISAP ROKOK & BAKAL HISAP ROKOK

Pesanan daku buat golongan di atas tu sudah2 lah merokoknye. Bagi yang ade hasrat untuk merokok tu pikir2 lah banyak kali sebab membazir. Tapi daku tak boleh nak cakap beriye sangat pun kang nanti ade pulak yang datang serang kan. So terpulanglah pada diri sendiri**agak2 nak dapatkan bibir cun warne hitam silekan merokok berbatang2 :)

PANDANGAN?

Hem..Pandangan daku hanyelah tak de ape2**eee ayat kau.
Yelah sebab sekarang ni agak susah nak jumpa lelaki yang suci dari rokok. Zaman la ni baik perempeuan ke lelaki ke sama naik je. Siap ada lagi sapa yang hisap rokok paling banyak dapat duit**bagus!
Semuanya terpulang atas diri sendiri. 

5 comments:

  1. takkan serang punyer..hehe.. :)

    http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/mandul.html

    ReplyDelete
  2. Kalau kat kotak rokok tu mcm-mcm gambar ngeri mengenai kesan rokok keatas badan..tapi perokok masih tak sedar..Huh! Say NO to ROKOK

    ReplyDelete
  3. cik lulu :
    aah...ngeri gile..tapi lagi makin nak hisap lagi ade..hem..
    yep2 katakan tidak..hii

    ReplyDelete
  4. SiS PuN BeNCi RoKoK!~ JoM JoiN KeMPeN 'KaTeRKaN TaKNaK PaDeR RoKoK'!~ (^_____^)V

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi