Thursday, February 24, 2011

Daku Memang Desperate!

Assalammualaikum...

   Hai! Weh daku hari ni tak kire nak update jugak belog sebab memang dah addicted pon dengan belog ni panjang pendek citer memang jatuh cintus lah dengan dunia blog ni kan hikhik. Tengok tajuk entry daku agak2 ape korang pikir? Ehem im not desperate to BF or whatever silly things oke. Ha desperate daku kat sini nak menceritakan pasal benda2 yang daku amat3 desperate gila buat masa yang terdekat ni.Jom review!



  • Canon DSLR E 0S 50D camera

Daku sangat amat berharap dapat camera ni sebijik. Feh! Daku memang berharap sangat dapat beli benda ni sebijik dengan hasil duit sendiri***agak2 bile ha?



  • Samsung Galaxy S
Yaw! Memang dalam igauan lah kan even sekarang orang dok gila dengan I phone 4 yang lip lap lip lap meletop2 tuh tapi daku lagi suka design & jenama ni sebab nampak simple & elegan jek macam daku kan***perasan jap kih3
Sekarang daku pakai phone yang takat boleh hamek gamba buat tatapan sendiri saje.


  • Kereta Suzuki Swift

Yang ni kalau boleh nak kaler purple sebab daku minat gila fafi dengan kereta cap ni. Kete besar2 tak best nanti nampak kepala jek time tengah drive ki3.



  • Dean List!


Nampak tak betape semangat nye gambar baby kat atas ni nak berjaye kan. Feh daku memang desperate tahap dewa lah nak kan dean list ni yela masa sem 1 dulu dah kempunan habes sampai nak tertonggeng2 sikit lagi nak dapat. Tapi tak pa sem ni insyaAllah**sembang lebat


  • Sony Ericsson MP4 Player



Benda ni memang jadik teman daku masa study. Nak dok melalak2 kuat2 dengan benda ni.Dulu daku ada 1 tapi cap cikai punye la malangnye dah hancus. 


Setel sude pasal benda2 yang daku sangat desperate ketika ini tapi memandangkan pitisnya tak mengizinkan daku hanya simpan dulu angan2 ini sampai betul2 tercapai. 

***Sumber gambar2 dalam entry ni semua cik google punye thanks!

6 comments:

  1. saya mau :

    nikon d3100
    htc mozart
    ipad/ motorola xoom...
    smbung master...

    done...hahaha

    ReplyDelete
  2. waw...tu dah ade kat leher tu..o nak kasi buat koleksi jenama lain yek hihi

    ReplyDelete
  3. kete swift mmg dak pompuan minat benor ye? ak skg nk iphone4 je.. haha

    ReplyDelete
  4. of kos le dah kecik molek comey je..hahah
    skang memang dah demam i phone ek..

    ReplyDelete
  5. sob sob..Suma menda tu Sarah nak jugak!!!! Hope untuk achieve semua. Honda swift memang lawa kott

    ReplyDelete
  6. tau x pe kan sayrah..x pe2 anti kite kumpul duet bebanyak ye..jom beli sesame ye dear hihihi...
    yup2 swift mmg sgt cntik

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi