Thursday, February 24, 2011

CONTEST ME AND HIJAB - KHUMAERA ISMAIL

Assalammualaikum...

Jom join kontest!
Mesti korang kate minah ni join kontest bersepah2 tapi 1 pon tak menang.
Meh daku jawab


" suke hati ler jiwe gue nak join kontest,anda mampu? hahaha "


gamba yang daku nak letak
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

--
-
-

** sile abaikan background kat belakang tuh

daku suka pakai shawl seperti dalam gambar tu sebab simple & senang jek nak pakai.
Di samping itu tak payah nak penat2 iron terus pakai then terus pegi kuliah.
Ha 1 lagi sebab shawl2 ni laaagi murah dari tudung bawal mawal bagai ni hihi.

tag untuk yang gila hijab begini

- anis adila
- cik kite

jom le join kelik banner atas tu

Tarikh mati kontest ni lambat lagi 1 APRIL 2011** sempat lagi u ol nak bergaya bagai (^^,)

4 comments:

  1. btol tu..join je selagi boleh...ada rzeki dpt hadiah ye tak...hehe..gud luck

    ReplyDelete
  2. jgn lupe tgk link lists kat http://koleksikhumaera.blogspot.com/p/contest-me-and-hijab.html ok =)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi