Monday, February 7, 2011

jom join Sahabat Blogger

Assalammualaikum..

  Hoi2 hai2 semua! Ok 1st sekali daku nak ucapkan terima kasih kepada follower daku yang baru. Thanks juge kepada bro ben ashari sebab mengade kan segmen gegar 1000 blog ni. Atas sebab tu lah daku pun dapat kenal dengan blogger2 baru dari semua celah celuk. Thanks abg ben!!

  Bila dah cukup 60 follower baru daku bagi award yek sebab tak beslah tak cukup angka genap hikhik**gedik. Alamak daku dah membebel ni ha haish. Act daku nak promote kat korang2 ni jomlah join Sahabat Blogger (SB) kat fb tu. Daku baru join tadi. Wau banyak blogger yang cantek2 cun2 hensem2 bagai kat situ tau ahaks.

kalau nak join meh la tekan sini

No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi