Thursday, February 24, 2011

Akhirnya...tukar lagik

Assalammualaikum..

   Setelah perust gila dengan template yang lama yang semalam daku baru tukar tu yang template telur tu kan dalam entry yang ni tetibe tadi tengok bertukar jadik template gambar katak so daku perust gilak lah weh. So setelah mengdap berjam2 depan lappy ni **tak sedar pagi esok ada presentation pukul 7.45 haish. Tak kira nak jugak cantikkan muka baru belog daku.

hasilnya..
-
-
-
-
-
-





Begitulah..Daku tambah monyet gedik2 kat sebelah tu ha & icon kat tepi bloglist tu ha.Tapi cuma header daki "KISAH CIK NAJIHAH" tu jek yang mencacatkan blog ni kan tapi tak pelah bia jelah nak tempah header baru plak hihi..
Ape macam???

Komen sikit yek korang hihi thanks!

Nyway thanks kepada miss farah sebab banyak tutorial beliau yang membantu daku cantikkan belog daku yang agak hampeh ni hihi

Ok lah selamat malam semua..tata!!

No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi