Friday, February 18, 2011

Jom Sertai Bloglist IR @ Blog Lebah

Assalammualaikum...

Alamak..En. IR kite ni dah bubarkan bloglist beliau yang dulu lah.
Cop kenapa ye??? 

Ok tak nak buang masa jom join bloglist beliau




Ape istimewanya blog IR ni ek sampai nak kena join bloglist beliau?
Meh sini daku nak berkata2..

Sebab...

1. Content entry beliau hot lah weh! Mostly banyak pasal isu2 semasa & agama jugak tak tertumpu kat personal saje.


2. Tolong promotekan blog2 yang lain especially blogger2 baru macam daku ni**thanks upkan trafik ^^,


3. Blog beliau ni simple & menarik nak bace**hari2 daku bukak ki3


4. Macam IR jugak mesra alam..blog beliau pon mesra alam jugak hehe

Ok tu lah sedikit sebanyak review pasal blog beliau..

nak join tekan banner kat atas tu oke..

7 comments:

  1. Assalamualaikum.. Nadh jumpa kamu di IR jugak.. salam kenai.. salam singgah. salam ziarah.. ;))

    ReplyDelete
  2. w'salam nadh...hai..salam perkenalan juga ye

    ReplyDelete
  3. salam,
    mengunjungi rakan2 segmen blog IR;D

    blog apisv2

    ReplyDelete
  4. singgah dari blog IR..salam kenalan yer..^^,

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi