Monday, February 14, 2011

dugaan...hari yang amat menyedihkan!

Assalammualaikum...

   Daku nak mulakan entry malam ni dengan mood yang sangat2 sedih + keciwa lah. Alkisah tadi daku dengan rumate daku faten dengan kosmate daku mas pegilah ke The Mines kononnye nak ilangkan tension kan lepas pada test tapi usahkan hilang tension tu malah makin bertambah tension itu.

   Lepas test HE tadi terus keluar tapi sebelum nak amek test tu boleh pulak daku terhantuk kat tiang perhentian bas & teksi depan bas stop sanggar bahasa UPM tu kan***sampai bengkok tiang tu heit!! sakit + malu gila! Nak je sound budak lelaki yang gelakkan2 daku tanpa simpati itu cet!Terasa nak menangis akibat kemaluan & kesakitan.Ok tak mengapa.

   Dah merewang kat Mines tu lepas beli shawl isi perut semua tak tau kenapa rasa tak sedap hati. Then faten terus menjerit kat daku kate beg beliau kene curik.OMG!!! Semua benda ade dalam tu demmit lah!
Serentak dengan itu daku terus rase nak *&%* dan menangis.Sebab....????? Pensil case daku telah menjadi salah 1 barang kecurian itu.Haish vudus betoi lah pencurik itu.Dalam surau pun jadi jugak nak mencurik eh kau.Eiiiii HARAM!!

   Kesian kat faten rumate daku sebab kehilangan hampir semua barang & paling menyedihkan duit pinjaman yayasan  dalam bank beliau yang baru saje dapat pagi tadi dah dikeluarkan oleh manusia bengong tu sampai hampir separuh yang tinggal. Speechless!! Dalam sekelip mata & tak sampai 5 minit daku cek akaun beliau pakai cimb klik dah lesap macam tu je.Ok si jahanam tu bole enjoy habes! Shoooot lah!

   Ya Allah sudah jatuh ditimpa tangga beliau.Amat kasihan dengan 2 fon hilang jugak,spec mata lagi.Em..


Kepada kau si pencurik:

Semoga kau enjoy puas2 dengan duet haram kau amik tu..
Semoga perut kau kembong dengan makanan haram kau makan tu..
Semoga Allah balas semua yang kau buat hari ni..
Kau mencurik dalam surau doh!
Tengah2 orang solat plak tu kau curik memang lah HARAM..
sekian...

No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi