Saturday, February 19, 2011

jarijemariemas FIRST GIVEAWAY


Assalammualaikum...

Hai semua blogger2 sehat tak hari ni?

First sekali thanks kat sis nour akmal ni sebab invite daku untuk join 1st GA beliau bersempena sambutan follower beliau yang ke 300 dalam masa 1 bulan tu**wah!



Ok pada pendapat daku lah entry beliau yang paling menarik minat daku ialah entry halal & haram ni sebab daku sebagai student food science pun konpius dengan mana 1 premis makanan yang dah dapat sijil halal dari JAKIM tu.

ok itu je..kalau nak join klik kat atas tu oke..

2 comments:

  1. hye..tq coz sudi join GA sy ni..
    anyway..salam kenal dr sy..
    tgk la senarai nama peserta..ade tak nama anda..

    http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/02/senarai-peserta-jarijemariemas-first.html

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi