Friday, February 18, 2011

Makanan & Minuman yang wajib ada dalam bilik

Assalammualaikum...

   Hai semua! Selamat tengah hari..Fuh daku tadi baru jek lepas attend pemilihan calon MPP UPM**opss bukan daku yang jadik calon cuma pencadang secara tak rasmi sajer. Tak mampu eden nak pegang jawatn besar macam tu**sedangkan jadi class rep pon dah semput inikan mpp universiti haiyak!

   Ok berbalik pada tajuk entry daku ni,hari ni daku nak bercerita pasal makanan yang wajib ada memang wajiblah ada dalam bilik daku kat kolej ni ha. Pendek kata kalau makanan2 ni dah habis stok rela tu keluar pegi Mines beli semula**buat masa ni serik jap lepas beg kena curik ahaks. Ok jom review :



Milo 3 in 1
Yang ni memang menjadi pengalas perut daku sebelum pergi ke kuliah. Tambah2 lagi milo kosong yang dibancuhkan dengan air panas sajer feh memang nikmatlah kan**kadang2 cirit jugak keh3


megi cap kari
Ini wajiblah kan bagi sape2 pun sebab in case dah lapar sangat tengah2 malam tu ape lagi cari bekas tambah air panas makan yummy!
**Daku kalau makan sekali beramai2 3 bungkus sekali gus dengan rumate2 tersayang

potato chips cap hot & spicy
Ini makanan sampingan masa tengah daku study. Kalau tak yang ni pun cap yang lain pun jalan.
Makan sorang2 sampai tak sedar dah habes tambah2 bila mengadap lappy on9 blog & FB feh khusyuk!


milo bulat2
Yang ini memang wajib ada bukan harus bukan sunat.
Makan dengan susu kat bawah ni.
Ni bukan untuk sarapan sajer tapi kadang2 makanan untuk petang2 lepas balik kuliah tu**santai sambil tengok movie dengan cik rumate

susu cap dutch lady
Sangatlah sedap susu ini yer. Bila daku dah bosan asyik minum milo jek daku tukar lah pulak minum susu ni..
Penuh krim lemak2 nye haish lapar lah pulak.
Lagi 1 kan korang trylah campurkan susu ni dengan nescafe,buat 2 pek nescafe 3 in 1 tu**tapi jangan selalu kang reput tulang tu.
Sedaaaap...

2 comments:

  1. i follow~`hihi.. byknya bekalan makanan dia.. ni kira kalo Nadh mai lawat ni ada la jamu2 yek.. :p maceh tau.. ;)

    ReplyDelete
  2. hihi aah dah jadik macam dapur dah bilik ni..
    orite dear..i will ok..
    welkem..

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi