Thursday, February 10, 2011

mereka dulu VS sekarang

Assalammualaikum...

  Petang ni daku nak cerita pasal kawan2 daku lah pulak. Ni cerita kawan2 daku masa kat PLKN KLCC dulu mase zaman 17 tahun dulu. Daku rase bertuah sangat sebab dapat kenal dengan mereka2 ini. Tapi kalau korang tengok wajah mereka di zaman dahulu kala agaknye memang jauh berbeza gilalah. Ape lagi jomlah kite usha same2***daku sengaja letak gamba korang pakai baju ni bagi nampak sikit kehitaman korang tu hahahah



along a.k.a fyza


minah ni memanglah tinggi gilakan sekarang tengah on the way nak jadik cikgu kat IPG terengganu

angah a.k.a anis


minah ni pulak memang suke perasan die cantik kan**memang cantik pun
tengok tu lesung batu pipit beliau anggun**angah jangan mara hikhik
belaja QS dekat Uitm Shah Alam

kak de a.k.a tiqah


beliau pulak nampak baik kan tapi pada hakikatnye same macam daku..tut...
tapi beliau saaaangaat chumil..
On the way nak jadik penyelidik kimia kat UMT

kak teh a.k.a izzah


beliau ni pulak sangat2 pendiam & tak banyak cakap macam minah2 diatas & dibawah ni..
Tapi sekali dah berkate2 hamek pedas gila
beliau sedang menuntut dekat Politeknik JB

kak cik a.k.a aku


Ha minah ni lagi sengal. 
Tengok muka mase dulu itam berkilat kan nampak gigi daku yang lebar je
Ok daku minah yang paling kuat gelak
bakal jadik penasihat pemakanan kat UPM

adek a.k.a faten


Last sekali minah ni..
Kenal tak?
Minah ni tersangat manje oke & same macam daku banyak cakap kesipulannye kami dipanggil kembar tak bape nak iras kat sane..
budak ni bakal jadik akauntan dekat POLISAS


  Done! Korang penah tengok mereka2 ini sebelum ni? Mane lah tau kot2 1 tepat belajar dengan korang ke kan. Daku memang rindu gila tahap babun lah dengan mereka ni.Then bila plan nak jumpe konpem tak kan jadinye & yang paling akan kuciwa adelah faten sebab die paling semangat. Alhamdulillah sekarang ni semua dah berjaya sambung belajar kat tempat masing2. Cuma daku berharap sangat2 dapat lepak dengan depa 1 day nanti.

wei minah2 sekalian,aku rindu gilaaaaaaaaaaaaa kat korang!!


  Ok lah tata!

5 comments:

  1. huhuu~ nak kim slm kat kwn ko la penyu~~ hehehhee!

    ReplyDelete
  2. babe...sayang ko..hahah..
    malu aku ko letak gambar camtu..huhu

    ReplyDelete
  3. babe...sayang ko..hahah..
    malu aku ko letak gambar camtu..huhu
    btw aku cantik sekali...haha

    ReplyDelete
  4. ceh,,yela tu sume gamba korang yang paling cun aku letak aw...haha

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi