Sunday, February 20, 2011

Sengal Zone : Saya Sengal Zone VIP!

Assalammualaikum...

Hai...Selamat petang semua rakan2 blogger tersayang...
Tadi ternampak kat entry AdamXis pasal segmen ni ha..
Macam best je nak join jugak lah hihi..



Ok dah lepas letak logo bulat besar kat atas ni meh nak jawab soklan pulak..

1. Berapa lamakah korang berblogging?

Daku ingat2 dah lebih kurang 7 bulan dah daku berblogging ni..

2. Best tak blogging ni?

BESH GILAK! Best sebab dari sini bole tabah kenalan ramai sangat**dalam sekelip mata..Then macam2 jenis entry boleh share & baca..syiok lah!

So pada sape2 yang nak join kelik je SINI yek..

Cepat sebelum pukul 8 malam ini!

No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi