Sunday, February 20, 2011

Daku yang Dahulunya Comot...kini..

Assalammualaikum...

    Hai..Hurm..nak bercerita pasal ape yek petang ni?? Wondering..................................Ha jom sini nak share pasal daku masa dahulunya comot & selenge**cop tau tak selenge tu hape? Same adek beradik dengan Selekeh la jugak..

    Kalau dulu daku memang lah sangat entah hape2 muka ni sebab yelah zaman budak2 lagi even sampai sekarang pun mostly kawan2 daku masih lagi cakap daku ni childish gila! Haish fenat daku bergaya cakap lagi daku ni keanak-anakan lagi ye cepuk nanti baru tau ki3. Nvm lah kan.

   Korang nak tengok tak muka daku zaman dahulu nye ? Sini ha..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


tu muka masa form 4 dulu dengan muka pucatnye masa tu**pakai tudung pun selimpang belakang hikhik pemesh tu dulu trend pakai tudung macam tu..senyum pun tak pandai tak nampak gigi lebar jek gigi tu ha..

-
-
-
-

Gambar ni pulak masa awal2 form 4**tengok muka kengkawan daku yang lain suci lagi kan hahaha..muka daku lagi budak gila innocent amat
-
-
-
-


Ni masa form 5 masa mock interview. Ni pun senyum tengok macam tak rela jek kan.Yang sebelah tu bes pren daku sampai sekarang**rindu gila kat die :(

-
-
-
-
-

Feh! Gepal kan masa ni time PLKN memang lah muka berkilat macam buntut kuali tu kan.Yang sebelah daku ni salah seorang blogger chentek oke..ni ha blog beliau anis adila. Beliau sangat gila! hahaha
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Ini barulah daku yang sekarang ni..Sekarang daku dah jarang pakai tudung yang bawal 4 segi tu dah sebab sekarang daku dah gila punye gila pakai shawl**koleksi kat hanger semakin galak bertambah setiap kali keluar mana2 hikhik..

Muka daku masa zaman kecik2 lagilah teruk amat dengan rambut keriting amat nye dengan kulit gelapnye + parut lawo kat dahi tu nye..nak tengok muka daku zaman kecik??

-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
tada...


inilah..hihi tak delah ini adik bongsu daku..tapi daku zaman kecik dulu macam inilah sebijik sejibun..*cuma daku lebih gelap & keriting lagi

Ok lah..entry kali ni memang banyak gambar pun saje kasi segar mate tu tak juling bace entry tengok ayat je..hihi Ok lah chow dulu.tata!

2 comments:

  1. awat letak muka aku yang burok itu..
    hahaha...

    ReplyDelete
  2. mahal tu gamba ni..hahahaha
    ok sekarang kau dah cntik gila

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi