Tuesday, February 1, 2011

tak sempat nak update

Assalammualaikum...

Hai semua sayang2 daku..ahaks. Daku nak mintak maap sebab tak dapat nak join kontest dan update blog lagi buat masa ni sebab daku sebok dengan aktiviti u. Malam ni daku nak pegi ke pulau pangkor & ni pun curik2 on9 jek hikhik. Thanks kepada follower2 daku yang setia membaca blog daku yang tak seberapa ini. Thanks bebanyak ye.

Nanti dah balik dari trip tu daku update dengan macam2 cerita ye. Tunggu tau! ngee **semangat ni nak bercerita. Nanti jemput jamu mata dengan gambar2 yang bakal daku uplod kan oke..

Eh2 ! Daku kena bersiap ni nak pegi nanti kena tinggal bas pulak karang menangis tak pasal. Tata...pegi dulu..
Off till 5 feb. See u ol soon!

No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi