Saturday, February 5, 2011

pashmina LIMITED STOCK

Assalammualaikum..

New update this month..     
 Jom beli!
Sape cepat die dapat!
3 hari booking

PASHMINA MANIK
RM 20 (include postage)
PURPLE

BROWN


MOLD GREEN

PASHMINA SQUARE 
ONLY 1 COLOUR AVAILABLE
RM 20 (include postage)

BRICK RED

PASHMINA 2 TONE
-sangat cantik
-lembut
RM 18 (include postage)


contoh daku pakai

BLUE
PURPLE

PINK

HIJAU PUCUK PISANG


PASHMINA MIX
RM 15 (include postage)

GREEN

PINK

LIGHT BROWN

 TURQOISE

kalau berminat sila sertakan :

-nama
-alamat
-no fon
-jenis pashmina

di ruangan komen @ emelkan kepada sy di :

najihahnurfarah@yahoo.com

atau pun jika tiada respon reply dari sy contact sy : 017-3805467

:: harap maklum!
sy hanya akan ambil order booking dahulu & akan pos secepat yang mungkin. Pihak sy mohon maaf jika terlewat pos kerana masalah yang tak dapat dielakkan. Terima kasih atas kerjasama anda. 

20 comments:

  1. hahaha..
    meh la beli 1 bg kat awek hihi

    ReplyDelete
  2. menarik...tapi duit sengket skg ni.. T___T

    ReplyDelete
  3. fuyo...mak cik nie...buat jual2 plak skang...agk2 xde dskaun ke tok follwer yg setia nie? ehehe...

    ReplyDelete
  4. Cantik-cantik belaka. Lain kali sertakan model sekali nak tengok macam mana bentuknya kalau pakai.

    ReplyDelete
  5. amny :

    x pe..bile2 nak beli pun bole hihi

    ReplyDelete
  6. cik kite :

    hihi..ade2..beli la semua hihi

    ReplyDelete
  7. miss tira :

    ade contoh gamba tapi x sempat nk uplod huhu

    ReplyDelete
  8. salam cik jihah. berminat nak beli. tp mcm mana dgn pembayaran? tak reti la bank in bank in ni..dan rasa2 mana yang lagi cantik? shawl or pashmina? ke sama je dua2 ni? arghhh, n berkualiti tak ni? sebab nak buat hadiah ni, omg.. laki kalau bab bab mcm ni mmg fail =='

    p/s: tlg inform di blog ya.. ^^

    ReplyDelete
  9. ok, dalam masa terdekat ni akan buat keputusan, tp bukan sekarang ya, hehe. thanx..

    ReplyDelete
  10. bagus-bagus... dari kain apa ya?

    ReplyDelete
  11. canteknye! thanx sudi singgah my blog, follow kamu...

    http://iedaurora.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. wa rambangnyee matee ku , naasib baik ta julingg :)

    ReplyDelete
  13. wah...cntiknya :) ala..terlambat nk beli..baru ja nak beli..hik3.... XD..papun singgah ya kat blog POP :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi