Sunday, February 6, 2011

Contest Gadis Shawl Menawan

Hai!!
Rasenye dah lame kot daku tak join kontest ni.
Thanks my syg cik anis adila ni kerana telah mengetag daku untuk join kontest ni.



daku rase daku tak banyak yang ade gambar pakai shawl yang gojes2 kot tapi daku nak letak lah gamba ni


Act gamba ni tak de lah secantek gamba blogger2 lain kan tapi daku bagi je
gamba ni daku snap mase kat bukit ekspo upm dah bosan.
spec besar gedabak tu aksesori tambahan. huhu.

tag kepada :
- kak niza
-aida

kalau sesape yang memang gile shawl ni jomlah join
kat belog sis pinky ni

tarikh tutup die 18 FEB 2011 jam 11.59 malam

1 comment:

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi