Tuesday, February 22, 2011

x pe...x kesah..

Assalammualaikum...


   Wah2!! Sangat2 penat buat kerja rumah bagai macam emak jek. Pigi basoh baju bagai lah.Ok but then nak cerite pasal 1 blogger yang dah unfollow daku.Ok daku tak kesah..Btw thanks sebab pernah menjadi follower teragung beta dalam masa yang singkat ka lama ka.Nyway thanks coz give me support on this wonderful blogging life ya!

"terharu ke?"
"sedih ka?"
"alamak sedihnye dah tak de orang nak tengok belog aku ni"
"erm sapelah aku blogger tepi jalan je"

opss...tak pe,daku tak mengharapkan bilangan follower yang banyak beriban2 cuma mahu kan sokongan lebih je..Hoyeh! Jom seua blogging sampai juling mate!!

Thanks again!

2 comments:

  1. sebenarnye ade yg lagi kiyut tapi agak berat nnti nak bukk thanks for the komen huhu

    ReplyDelete
  2. awak nak link tok website

    macam template blog sy ke?

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi