Thursday, February 17, 2011

Mencari Follower Ke - 100

Assalammualaikum...

Phew..Daku sangat tension di kala ini oke..sebab buat asignment yang entah hape2.
Decide blogging lah kejap***kejap?? ngess

Daku kat sini mencari2 siapakah gerangan follower daku yang ke 100 tu.
Daku nak buat special honour untuk yang bertuah itu.
Ape dia ye?

Award tu of kos ade daku buat special lagi + special award untuk beliau itu**tak sabar lah pulak

Ok kite tunggu & lihat ye..

Btw thanks to all of my follower yang follow blog daku 
a million of thanks & kisses daku bagi..

nah amik award ni


2 comments:

  1. boleh tak aku nak unfollow ko..
    pastu macam dah ada 99 follower ko, aku follow balik ..:D

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi