Monday, February 7, 2011

agak-agaklah kalau nak beromentik pon

Assalammualaikum..

  Hai readers! Daku baru berkesempatan nak update belog ini ha. Alhamdulillah hari ni dah bertambah 2 follower daku. Thanks ya awak2 yang sudi mengadd daku. Jangan lupa amik award tau!

  Phewww~

  Fenat gila daku hari ni tawaf bagai 1 kampus upm ni sebab nak potostat punye pasal. Kelas dari pagi sampai petang. Inilah akibat jadi ketua kelas kan semua kerja kena buat dengan sepantas kilat ngess. Nak dijadikan cerita daku pegilah berjalan bagai model kan ke fakulti ekonomi nak potostat then bila dah sampai kat fak tu daku pun potostat lah. Tapi kan.........

"kak,berape inggit?"
"1 set rm1 semua sekali rm 32.4"
"ALAMAK!!! tak cukup duitlah!"
"kak,tinggal kejap,nak pegi cucuk duit"

tersengih kambing kat akak tu dan terus blah

   Walamak! dalam wallet tinggal rm 5 je punye miskin kan. Malu lah jugak. Ok habes...

   Malam pulak daku ade replacement kelas bi ***gila malas dot nak blaja. Dalam kelas macam biase tengok jam menghitung masa bila nak balik yes!! Dah dalam kekabutan nak balik tu daku berjalanlah kat belakang sepasang kapel ni tau. Feh depa punye jalan kalah sipot lah lembapnye. Sorang laki tu tersengih2 sorang perempuan itu tergedik bagai menyendel2 dengan si laki tu.

  Ok then daku yang bejalan kat belakang depa ni tengok jelah kan gelagat manusia itu nak potong tak sampai hati tapi dah lembap sangat apekan daye sound lah sikit kan****setan kan. "orang lain pun kapel jugak tapi tak de lah jalan selembap ni sampai tak pandang orang belakang". Tapi boleh pulak si laki tu terpandang belakang tengok orang ramai terstuck bolehlagi sengih2***bikin kami panas de..Sila ketepi sikit ye dan sila tukar laluan anda agar tak menghalang lalu lintas budak lain oke peace (^^,)v

nak beromentik pon beragaklah de..
janganlah kat tengah2 jalan..
pegi lah kat tepi bas ke,kat kafe ke tak pon kat dalam dewan tu baru oke..


  Sekian lah. Buat yang terasa mohon maap lah ye. 

  

No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi