Tuesday, February 8, 2011

kemana perginya bas2 UPM??

Assalammualaikum...

  Haiyak! Pepagi bute lagi sudah bikin gue fanas jek. Dah siap cecantik nak pegi kelas ni kan**dengan semangat yang berkobar2 ni ha sekali terus make up cair bila 20 minit tunggu bas tak sampai2. Cop!! Daku sungguh pelik ke mana peginya bas banyak2 kat upm ni ye??? ***guess

  Sory miss saye terlewat bas tak de **alasan tiap2 minggu ngess. Daku agak dingin dengan perangai certain2 manusia yang bergelar pelajar kat sini. Bukan nak kutuk ke hape tapi rasenye daku ade luahkan pasal ni jugak dalam entry yang mane entah. "Rasenye masing2 dah besar panjang nak kate kurang pandai dah masuk universiti dah pun. Baik tua muda senior junior same je". Tulunlah berperikemanusiaan sikit,semua orang nak pegi kelas kejar masa tapi bagilah laluan untuk masing2*jangan selfish sangat.

bas rasmi upm
sumber : google
     Kemane semua pakcik2 bas yang lain ye??? Mogok ke. Memang kebanyakan nya muka2 driver baru yang ada. Konpius betul. Sampaikan mase pukul 2 nak balik tadi pun bersepah manusia kat bus stop tu sedangkan kalau tak dulu kala bersusun jek bas kat bawah tu. Isk2.

dan........muka daku pun macam ni lepas balik kelas...

penat + geram


  kesimpulannya : MAJULAH BAS UNTUK UPM (^^,)

No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi