Sunday, February 27, 2011

dunia blog sekarang semakin menakutkan

Assalammualaikum...

   Hai semua! Sihat semua? Harap2 begitulah yek. Tengok tajuk entry daku tu agak2 ape korang bayangkan?
Hurm daku konprem korang mesti dah bace entry PANAS gila kat blog encik lensa rosak tu kan. Daku yang bace & tak de kena mengena pun agak sentap jugak sebab melibatkan maruah. Hari tu kecoh pasal entry IR yang menyatakan pendapat masing2 then hari ni kecoh gila2 pasal entry blogger pelacur tu.

   Dan daku rasa amat simpati kepada sis Yuyu Zulaikha sebab name die yang kena petik oleh insan itu. Hem kemana perginya nilai & etika hormat - menghormati sesama manusia? Pada pendapat daku sendiri tak patut beliau mentionkan nama mana2 orang sekalipun. Itu blog beliau entry beliau TAPI tak sepatutnya sampai nak malukan & mengaibkan maruah seseorang.

   Daku jadi seram bila semua ni terjadi. Hem....Daku hanye mampu bace je entry tu & buat penilaian sendiri  je.Buat sis Yuyu Zulaikha diharapkan kamu bersabar ye. Juga buat IR,keep on blogging ya walaupun katenye isu sudah selesai hihi..Dan buat semua,walaupun daku ni hanya lah blogger baru dalam dunia blog ni tapi daku nak jugak kasi tahu bahawa kita ni sepatutnya kena jaga hak2 & hati perasaan orang lain juga walaupun di alam maya macam dunia blog ni.

   Maaf andai ada yang terasa..**sekian

4 comments:

  1. sangat menakutkan..
    cmne aku nak popular nie..
    nanti ramai duk ngat akau..hehe

    ReplyDelete
  2. hoho aku jadi seram..ngeee
    ko pemes tang fb je la..hihihi

    ReplyDelete
  3. seram jugak kes gini..
    tambah2 saya masih baru..

    Entry terbaru padlie: Hantu vs padlie

    ReplyDelete
  4. hai padlie..
    aah agak la..huhu
    x pe kite same2 baru

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi