Tuesday, February 15, 2011

Dating dengan mommy & dedy

Assalammualaikum..

    Ok entry ni daku nak bercerita pasal daku pulak.Cop btw tajuk nak gedik je kan hahaha.Tadi daku dating dengan family daku kejap kat Wangsa Maju lepas hantar nenek kesayangan daku balik kampung kat Bukit Jalil.Wah seronok sangat rasenye sebab agak sudah lama tak melepak dengan mereka2 semua. Hape lagi boronglah barang2 daku yang sudah kehabisan itu**bab menghabiskan duit no 1.


series rindu gilak kat budak gedik kat bawah ni ha



Ok budak ini saaangat gedik


    p/s : nak masukkan recording punye audio tapi tak reti..ajarkan pliz..tq!

No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi