Tuesday, February 8, 2011

CONTEST CANDID TERBAIK

Di tag oleh cik anis untuk join contest ni.
Beliau memang sudah tau yang daku banyak koleksi gamba yang buruk2 tu.
Ok moh kite proceed

kat kafe

gamba ni di snap oleh sape tah mase daku tengah gelak kuat gila..**sampai tangan pun parkinson

tag untuk

- kak niza
-paah
-qaseh

sape2 nak join jom terjah blog sis ni

2 comments:

  1. thanks sebab support..
    ntahla dia selalu komen blog sy...
    then dia ader jer komen kat entry sy tu..tapi dia tak tahu kot sy dok perli dia. mals nak pk lagi..

    thanks taw bg moral suport ;) even tak pernah jumpe

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi