Wednesday, February 23, 2011

alkisah pilihanraya....

Assalammualaikum...


   Hai haloo..Selamat pagi semua. Hari ni terpikir nak buat entry pasal pilihanraya kampus lah.Even dah lepas kan pilihanraya tu tapi daku tetap nak cerita jugak hihi**gedik. Minggu lepas daku yang tak jadi calon pon dah bizi bagai sebab jadi pencadang secara tak rasmi kosmate daku. Memang lah rase macam nak dating pon tak sempat kan apetah lagi bila dah jadi MPP betul kan.

   Masa manifesto semua calon meletop2 bagitau pasal manifesto masing2 sampai kan nak roboh kafe serumpun tu daku rasa**hanget betul. Tapi mase tu tak turun pon support sebab bizi pegi berfoya2 kat FONESTA 14 hape lagi usha shawl lah kan ha malam tu dakuy borong nak dekat 5 shawl**mampu? Then ingat kan nak egi tengok FIESTA IDOL Inter KOlej tapi harem sebab nye ramai sangat orang bak kate cik mira dah macam AIM versi kolej pulak kan.

   Tapi kasihan tengok calon2 mpp yang bertungkus lumus nak promote diri depa kan yelah nak menang dengan melayangkan duit untuk buat flyer lah last2 jadi sampah. Ade yang buat alas meja lah yang paling kesian siap dipijak2 lagi uka tu ***isk2 penat buat lawo2 ek.


dah jadi alas kaki dah

   Em..Begitulah.So sekarang dah pun tahu mereka2 yang menang bagi yang umu & fakulti. Pada pendapat daku yang menang tu boleh tahanlah tengok ciri2 kepimpinan tu kan**jangan harap muka je ada tapi kerja hampeh! Ok lah tata.Nak bermimpi hihi daaa...
  

2 comments:

  1. http://sweetcardigan20.blogspot.com/2011/02/cardigan-free-utk-contest-pose-dengan.html

    join cntest cni lak

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi