Saturday, January 29, 2011

dating dengan kucing

   Ha next entry ni daku nak bercerita pasal daku pegi dating lah. Semua orang nak dating daku pon nak dating jugak alahai! Oh tidak lah act daku pegi teman zati berjalan2 sambil ketemu ehem2 hikhik**ni kalau zati baca mesti dia bising. Daku malas nak pegi sebab penat baru balik kelas tapi disebabkan sayang rumate kan....

   Daku,zati,kak nana dengan faten pegilah berjalan2 ke bukit ekspo tu ha**jalan kaki kau. Aiyoooo pancitlah daku berjalan sambil bercakap2 kan haih. Then lepas tu melilau mencari kelibat lagi 2 orang tu tapi..sebelum tu daku dengan kak nana snap lah gamba.*itu mesti haha

inilah kak nana yang saya sayang..hii

ade gaye dekat luar negara tak? **padehal bukit ekspo je pon ceh

meriahkan shawl faten**yang belakang tu tengah koling2 ehem2
bakal2 model kolej 16 hoho
rumate tersayang & tergila**yani tak ade la.. =(
ha inilah kucing yang daku nak dating itu..comel kan3.....
mereka ini penggila kucing
    Bila dah penat dating tu kan kami pun beredar lah. Sangat seronok dapat dating dengan sepasang kucing yang sangat2 comellah! Penat gila lah kau dah nak magrib kami balik dan si zati of koslah gembirakan dalam hati berbunga2 bila............

    Ok daku dah nak off dah sebab nak pegi picnik pulak ni kat ulu yam dengan bapa2 sedara daku. See u oll next time ya! tata...

budak senget

No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi