Monday, January 10, 2011

Beli Shawl On9!!

Assalammualaikum...

Hai halo semua...
Pada petang yang indah ini daku nak berkongsi2 tentang shoping2 on9 ni ha..**peh ayat aku skema
Sekarang ni kan belambak2 org yang buat bisnes on9 kan,untung kau!
Ha daku lah salah seorang customer nye ..
Tapi daku cume beli inner shawl je,baju,seluar dan segala bagai tu daku kureng sikit sebab takut ter'OVER' size pulak kan naya jadi sarung bantal pulak nnt..huhuh...
Daku selalu try tengok kat fb je org2 promote macam2 jenis inner macam2 kaler**rabun da mata daku tengok warna banyak sangat..
Tapi sebelum nak beli tu tengok2 lah dulu jangan maen sebat je kang nak bayar tersedak pule..
tengok harga die dulu,postage,kualiti & yang paling penting buatlah dulu comparison antara semua owner..
ha kat sini daku share fb mereka2 yang tengah hot jual2 shawl + inner yang agak murah & reasonable lah

ok ini bagi peminat shawl sahaje..**bagi yang x berminat x pe...(^^,)


setakat ni mereka je lah yang daku suka tengok2 sebab harga pon murah..
kalau nak tengok lagi banyak pegi je kat fb daku x pun tu kat bloglist tepi tu ade jugak...

happy shopping semua!!

No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi