Thursday, January 13, 2011

CONTEST FOTO KIUT

Assalammualaikum...

   Hai semua..ha daku dok bosan2 lah kat cni bengang lagi dengan wireless terlost connect pulak kan.Daku pon join lagi contest.Mesti ade yang dok mengate daku "ish minah ni x abes2 masok contest tapi menang x jugak". Its ok daku x kesah pun mereka mahu berkate ape janji daku x kacau hidop kau2! hikhik

   Ok jomlah proceed kang keje dok buat ketupat je.



   Daku tertarik nak join contest ni sebab daku nak taruhkan kecomelan adik daku yang bakal daku tunjuk tu nanti hikhik..
Di samping itu daku saje nak tambah2 kan kenalan daku ni..ngess
Ok gambarnye...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


comel x??
inilah adik daku yang palinh bongsu nampak muka macam daku kan..wink2..
Masa ni daku lah yang tukang ajar die cara nak pose macam ni hikhik..
Dia sudah berusia 5 tahun baru jek masuk tadika..


sekian...

cop kalau nak join silelah ke blog sis ini ye..Ade jual baju lagi tau!

4 comments:

  1. hai..nk invite awk join contest saya =)

    http://dayasarmila.blogspot.com/2011/01/contest-when-raining-day.html

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi