Sunday, January 9, 2011

Berjalan Seketika Bersama Mereka

assalammualaikum...

   hai halo semua...Hari ni lil bit late update sebab kepenatan balik daripada join Road Relay Interkolej tadi. **penat menyorak je act gagaga..(akan diceritakan kemudian).

   Semalam rushing2 keluar pegi mines sekejap sebab nak carik ink printer yang da abes tu ha ink yang dulu ade tapi hilang entah kemana tah**biol betul minah senget nih. Ok then sembang berapi kate 3.30 nak keluar dah tapi harem tunggu faten balik dulu dalam pukul 4 baru keluar (janji melayu) hahaha. Ha lepas pade itu naiklah daku bersame roomate tersayang ke tempat yang nak dituju itu.

  Sesampainya di sana naek pule cruise*jimat perjalanan kaki..Lepas tu tergagau2 daku mencari ink printer tu haiyak. Then pegi pulak beli-belah barangan dapur kami di Giant tapi opss sebelum tu daku pegi cari shawl dulu lah itu wajib bile keluar sampaikan azim pun kate "ha belilah banyak2 yang berat2 tu bia sampai senget2 kepale ye ". Beliau dengan penuh kesabaran menunggu daku pilih2 shawl tu sampaikan muke beliau naek busan..**sory awk!

   Ok dah beli barang dapur.Hoyeh! Phewww...penat gilak lah tapi pegilah temankan azim makan dulu kesian beliau kebuluran then solatlah. Guess what happened???

"macam aku kenal jek minah yang tengah betul2 shawl dalam toilet ni"
"minah tu sedang asyik gilak betulkan shawl sabil pandang2 aku macam x kenal"
"ok aku silap org lah tu"

tapi......

"ien!!!!"
"farah"
"ang wat pa kat cni'
"awat aku jumpa ang kat cni"

    Alkisahnye terjumpalah daku dengan kawan baek gilak kamcing mase kat matrik dulu. Siyes daku ternganga lah wei! Kami berjejak kaseh disitu yela almost dalam 1 tahun x jumpa harap jek dok ukm-upm tapi x jumpa2. 

inilah ien cantek itu
   Bile dah tata titi tutu nak balek da lah tapi sempat lagi daku snap2 gambar (dimana2) biaselah hobi hahaha..macam biase credit to zati for lend her hand for snapping our photos =)

bersame zati kosmateku + rumateku

kakak saye!

die abg sy =)
mereka sgt tinggi tapi saye...........................

gile2 punye kawan
ade budak tu kan banyak sangat dia beli dalam sakit2 kaki tu sempat je lagi kaut semua makanan..
-
-
ini lah budak itu..suka buat iklan gigi

***sila abaikan ape benda yang bewarna biru itu

seua suka bergambar!!
   Ok cukup2 kang nanti korang meluat bosan pulak tengok asyiok muke daku je kan**suke hatilah. Tapi ade 1 gamba ni yang daku nak tunjuk. 

pasangan kapel***yang sebelah kanan tu pelakon tambahan (baju same)

   Eh tadi kate dah nak stop. Ok tata readers.

taken by him,tq!



2 comments:

  1. winduuu bangat sme kamuu faraa..
    cntek gmba...
    luv u..
    ~ien~

    ReplyDelete
  2. saye juge,.,,
    hukhuk
    mmg lah cantek sebab ade kau & saye..hihi

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi