Sunday, January 9, 2011

Kejohanan Road Relay Inter Kolej UPM

Assalammualaikum...

   Ok next entry pulak nak share cerita pasal title kat atas tu *malas nak taip semula hikhik. Alkisahnya kami act kena turun pukul 7 pagi tapi daku amatlah keberatan mate ini untuk bangun & niat di hati mahu cancelkan je name untuk event tu tapi kesian lah pulak kat kolej kan***sayang kolej (^^,). Kesian juga dekat kak pea yang menelepon daku dengan kak nana bagai nak mati nak suruh kami turun yelah da x nampak batang telinga hidung harap je bagi name paling atas pulak tu! Dengan hangen nya kak pea siap jemput we ol kat bilik lagi (rase macam nak baling baldi je kan kak pea) then time tu dah 7.15 daku baru bangun. Macam katak kudung lah bersiap.

kak pea,sory!!!

   Cop sebelum tu nak bercerita tentang road relay tu.Tau?? Road Relay tu dalam bi die dalam bm die lari berganti2 jalan raya. Konpem korang taukan. sambung2..

  Then kami pun naek lah bas ke stadium (pakcik bas marah2 manjelah). Tapi kan...........................Sampai je stadium kak pea kate kami x dapat masuk event tu sebab x cukup lagi 1. Team kai ade 5 orang je***ala sedihnye (hipokrit). Selepas itu kami hanye jadik tukang sorak x berlesen jelah kat atas tu hoho. Nak tengok x muka budak kecik yang x dapat nak masuk tu. Ni ha :

-
-
-
ade gaye banduan x?
cube tengok muka 2 gadis sebelah daku tu,muke macam pasrah gila tengik kan

inilah team yang x dapat nak masuk tu*lagi 1 kak liza tiada dalam gamba


Sementara nak tunggu peserta kolej kami bosan jadi,inilah hasilnya

yang mane kasut daku ye cuba teka
dan....

jaguh acara main ambik gamba
kami pun atlit juge


  Ok keputusan kejohanan itu amat menggumbirakan kami. Kolej daku dapat tempat 1 bagi team perempuan & yang team lelaki daku x sure sebab time pengumuman tu daku kepeningan akibat kepanasan + bau yang macam2**euww. 

jaguh lari kolej daku**daku tumpang saje =)
terima kasih kepada semua ye dan tahniah! Good job..**daku dan team daku minta maaf ye x dapat join last2 minit.

No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi