Saturday, January 22, 2011

A Great Thaipusam Holiday with Them!

Assalammualaikum...

   Hai semua! Opss daku rasa amat lama daku tak bukak blog + update blog daku ni kan. Sory sebab tak berapa nak available for this weekend**macam ramai jek yang nak bace belog kau huhu. nvm. Tapi daku tersangat excited nak bercerita ni sebab daku tersangat seronok for this thaipusam holiday lah! Amma!

   Nak tau tak kenape? nak...? nak...? ish sekeh kang...Hari khamis hari itu mase cuti thaipusam daku hang out a.k.a dating dengan sayang2 daku tau. Tu clasmate daku masa zaman gmc dulu gila lama tak jumpa mereka padahal study area tak lah jauh mane pun kan huh! Pagi2 khamis lagi daku dah bangun semangat nak keluar jumpe mereka tapi o yosh!!  Sangat lah ramai nye manusia rasa macam nak berkampung kat batu caves lak kan nak celebrate thaipusam itu ha3.

    Ok then daku dengan rakusnya menyelit nyelut dalam bas tu sampailah ke ktm & yes terjumpa dengan hanim so tulunlah belikan daku punye tiket untuk ke KL sentral kan **save tenaga nak kena beratur panjang2 rimas kau! Tapi......................oh tren sangat3 penuh menyukarkan kami nak menyelit lah then kami pun buat pekerjaan part time jap iaitu...

gadis2 bakal model shawl kolej 16 ye ahaks! **
ok 2 jam tunggu bapak lah lame kau!

   2 jam pada tu barulah dapat tren tapi kan masyaAllah. Standard naek ktm kan pepaham lah. Sesudah sampai KL sentral tu daku terus pegi jumpa sela bes pren daku zaman sekolah dulu dengan akim. Then kami terus straight pegi KLCC. Yaw! Our next destination then. Syaza coming late! Penat lah menuggu kau wei tapi at last,peluk bagai dengan mereka2 ibarat yang sudah berkurun lamenye tak berjumpe kan**agaklah.

   Tunggu punye pasal lapar sudah perut daku ni ape lagi pegilah makan. Jom tengok ni..

beliau bodyguard sy tau*hikhik

2 insan kesayangan daku! **cun x?
beliau tersangat pemalu sejak azali

budak gedik ni tak sihat,kesian beliau**sengau

  Bila dah kenyang tu ape lagi kengantukan amat. At 1st kami nak tengok wayang tapi disebabkan masa tak berapa nak mengizinkan kami terus decide solat then jalan ke pavi. Yosh!! Syaza memang amat hebatlah kan bawak kami keliling itu sampai pancit daku**ngess penat dol. Bila dah sampai kami makan lagi yey! 

Opss gambar dah tak ade sebab semua dalam kamera budak kiut itu. Tapi...

perhatian,lab FSM 3201 esok dibatalkan dan ditunda pada hari yang akan diberitahu kemudian..
pliz inform all..

  Fulamak wei tak ade kelas lah jumaat ape lagi jomlah jalan lagi kih3.*syg DR. Ainy lebehlah kan. ( student yang amat......). Then dalam pukul 6 kami dah berpecah balik tapi daku tak balik upm tapi balik kolej kawan daku dekat Uitm Shah Alam. Bermalam lah daku kat situ ye. 


Ok lah daku pun sudah penat,daku bermalam sampai jumaat then tata...to be continued...

2 comments:

  1. hahaha..thanks fara...
    laen kali jom la kuar ag ng dowg2 ni..
    x sangke gmbar aku pon ade masuk..hehe..tp gelap la aku..ceh..

    aku mmg bodyguard kowng ea???hahah
    yela, aku ikot je kowg pegi mane..
    adoy..haha
    btw, hepy la that day..
    hopefully dpt hangout with u all again..hehe..
    rindu n syg kowg ;)

    ReplyDelete
  2. ok aku no hal...haha as long as available kan...ko kawan ye body guard pon ye...insyaAllah panjang uo aku dapat jumpe korang lagi
    thanks sudi join

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi