Wednesday, January 5, 2011

Kegedikan Daku Bergambar

assalammualaikum..

  Hai halo2..Hari ni baru ade kesempatan nak update blog ni tadi petang daku ketiduran akibat kepenatan**ape kes skema badut je ayat nie ye..hua2..nvm. Ok berdasarkan title kat atas tu daku nak buat entry pasal hobi daku yang suke bergambar x kire dimane2 pun opss not only me lah tau but including my sister + my lil sis yang kecik itu.

  Mesti ada certain2 org yang x suka bergambar2 bagai ni tapi bagi daku beslah kan sebab kenangan lagi 1 dapat tambahkan lagi koleksi gambar dalam phone & lappy yang dah sememangnye berbakul2**beratkan lagi lappy adelar! Tpai daku x kesah pun biarlah ade mulut2 longkang yang x bape nak wangi tu mengutuk bagai kan berkate " minah ni bajet cun je nak pose sane sini". Ehem ade haku kesah ker**opss terkasar pule kan..Ha jomlah review2 gamba2 daku.

   p/s : klu x cantik / terover tu senyum jelah yek..huhu



   ini daku semase 3 tahun yang lalu
-
-
-
muke si baju hijau tu muke innocent je**sile abaikan muke2 yg laen ye
   Ok yg ni pulak daku semase di matrik
-
-
-
nampak matured x??
   Then yg ini pulak daku yg sekarang ngee
-
-
-
laen?
  Untung lah daku dapat kengkawan yg same kaki gamba jugak kalau posing tu x hengat dunie mao kasi pecah screen kamera haha..ni tengok ni

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
saye suke gamba ni!
  Demikianlah..Macam gaye muke,pose kami kan. Ok cukuplah nanti daku update yang laen versi ke 2 pulak ye..tata~~

No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi