Friday, January 7, 2011

Si kecil Keriting VS Si Budak Cengeng

   Kalau korang tengok kat lua sane sekarang ni dah ramai baby2 kecik,budak2 kecik dah jadik model kan.
Opss tidak terkecuali adik beradik daku yang 2 orang ni**perasan model kot. Tapi credit lah kepada daku yang tukang jadi camera women + penunjuk ajar untuk pose mereka..awww <3
Jomlah kite tengok kejap :

 Model : Si keriting Aleya
 Tempat : Bilik daku
 Tajaan Pakaian : cap Upin & Ipin
sile abaikan muke dibelakang itu

sungguh memalukan model ini ###

habes froggie daku

versi tutup mate


Ok sudah selesai tentang model ini sekarang kite tengok model ini pule**

 Model : Si Cengeng Afiq
 Lokasi : sama
 Tajaan pakaian : cap kiko




tengok jambul versi x jadi die tu**nak tiru GALANG




yang ni yang paling daku x boleh blah


belah sini pulak!


dan akhir sekali....
-
-
gugugu...
  Ok siap sudah! Macam2 kan mereka ni yelah nak g audition model kanak2 x  dapat so jadik model froggie dengan model seluar dalam kecik jelah kan yang mampu**ki3..

No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi