Tuesday, January 25, 2011

demam amat kerana kaulah!

Assalammualaikum...

  Ehem! hai semua mintak maap tak update blog sebab daku dilanda demam yang amat memeritkan lah & demam ni disebabkan oleh beberapa sebab lah kot. Tak pe nanti daku ceritakan kemudian.

  Eh2 sebelum tu daku nak nyatakan demam daku ni bukanlah disebabkan sape2 pun sebenarnye tapi adelah jugak virus dari cik yani a.k.a dumber roomies daku ni kan ahaks***yanu jangan mare ye! Kesian beliau kene virus demam secara tiba2 sampai siap pegi beli cool fever lagi nak bagi kebah*isk2.

   Daku pulak dah seronok2 meronggeng berjalan sampai ke klcc ke uitm shah alam ke mid valley segala bagai tak pulak nak kena demam kan yelah dah seronok sangat berjumpe kekasih hati merangkap clasmate daku masa zaman sekolah dulu kan. Ha hari ahad tu ade lah pulak replacement koko punye kelas kan ( ape da orang ari ahad nak rehat2 tido2 ini kene ganti kelas futsal pulak ) **ini kalau cik hasrul baca ni naye aku cess!!

   Ok cut! Then malam ahad tu daku meroyan bagai sekejap sebab ditinggalkan si comot itu. Sampai hati beliau kan buat daku begini oh!! (euwww) . Malam tu daku terus diserang virus demam rindu ni ha ya Allah amat berat ye.alahai gediknya daku. Then pagi hari isnin itu daku amat tidak larat lah nak pegi kuliah kan so ape lagi MC la. hikhik (tersuke pulak). Daku act marahkan si comot tu yang sesuka hati je berkelakuan sebegitu ye adui sungguh biadap kamu ye. Daku demam sebab fikirkan kau lah.


    Berbekalkan semangat dan keazaman yang kental**ok ayat daku mantop!. Sambung balik berbekalkan kekuatan daku nak pegi ke PKU tu nak dijadikan cerita pegi lah naek bas siap sembang lebat lagi cakap kat pak cik drebar bas tu kan berhenti kat depan PKU tu sekali bila dah sampai boleh pulak pak cik tu buat dek jek terus alahai pak cik lupe ye. Ape lagi berjalan kaki lah daku bersama zati yer.


   Bila dah sampai la.....sekarang dah pukul 1 petang doktor semua rehat lah! Bengkek lah jugak kan aish~ Daku menunggu dengan penuh bosan siap sempat tidur lagi tu nak tunggu kan last2 sampai jugak doktor tu.


   Situasi : dalam bilik DR. Latinah


"ye najihah sakit ape?"
"demam dr."
"muka tak macam demam pun"
Ok senyap disitu ye
"ok lah saye bagi awak mc duduk je dalam bilik tu diam2 pegi tidur lepas makan ubat"

Wah tak sempat nak mintak mc dah dapat terima kasihlah doktor! 
Lepas ni saya datang lagi ngess..

   Petang tu daku turun untuk tournament volley ball**percaye tak? ki3. Lawan pulak dengan K 11 tuh memangla tak menang kan. Tapi tak pelah bukan rezeki kami nak menang mase tu kan tapi agak kegeraman dengan 1 supporter K11 ni mengalahkan player mulut die macam nak kena cabai jek huh! Sabar..Kang nanti orang cakap pegi kelas tak nak tapi maen volley ball turun (suke hati akulah)

   Opss ok lah daku nak kena siapkan asssigment daku yang melimpah ruah ni boleh pulak tadi siap berjalan bagai dengan cik faten & cik fyza kat PC Fair tu kan. Ha sape2 yang duduk kat area serdang ni mehla turun beramai2 melawat booth2 yang ade menjual shawl bagai dan barang2 koputer yang murah2 tu yer. Jom!! tata semua!

No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi