Wednesday, January 12, 2011

Hari Yang Amat #$%$#$

Assalammualaikum..

   Ehem hai halo semua! Ha hari ni lil bit laaate lah kan daku update blog ni sebab hari ni daku peeenaaat sesangat lah wei atas macam2 benda yang kena setelkan**menaip sambil ketuk2 keyboard (geram). Ok nak tau ape yang jadik kat daku hari ini yang menyebabkan mood daku da bagai nak malatop segala ni ha? Meh sini daku nak cerita.

Alkisahnya....

   Ok fine pepagi bute lagi daku da bersiap2 nak pegi ke kelas ni**semangat nak dapat dekan kan (hampeh) then setelah daku bersarapan bagai tu turunlah daku menjalankan rutin harian daku sepanjang di UPM ni ha. Turun2 bas setop tengok secawan selautan mansusia bernama pelajar penoh berduyun2 tunggu bas. Ok daku tengok jam pukul bape 7.50 no wonder la muke semua da macam besi karat dah kan**termasuk daku! Then 3 bas datang 1 haprak bas pon daku x sempat nak naek sebab manusia yang sengal2 + pandai2 belake x penyabo nak naek ok fine daku relakan jelah.

tapi....

    Bile time dah sampai bas yang seterusnya tu daku dengan sepantas kilat sekuat tiger menyelit di atas  tepi lautan manusia yang pelbagai itu. Guess what??? 

"sakitlah oi!!!"
"kain aku tersangkut"
"eh2 jom2 cepat aku copkan"

   Itulah die antare kate2 keramat yang bikin gue panasssss. Daku rase bagai nak ketuk kepale seko2 dengan payung daku yang anggun bewarna purple tu ha yela x penyabo bagi lah org depan dulu konpem la yang laen akan dapat masok nye ni x maen redah jek kau sampai tersepit aku celah pintu bas**ni nak marah ni huhu..
Ade pulak sorang laki cina belakang aku ni dok maen sondol2 daku kan x sedar muka daku da macam hantu bungkus da tu. Kot ye pon sabarlah bukan x dapat naek pon. Itulah sebahagian sifat manusia ni. 

gamba google aje

   Bila dah sampai fakulti tu dengan saki baki kemarahan tu daku pun duduk lah nak tenangkan diri kan**harapan..Ade la slot penukaran jadual kursus ni ha.Benda yang paaaling daku x suke! Dah kene amek sign dekan pulak akibat terlebih jam tangan kredit kan*alah 1 je pon. Kelam kabot daku kehulu kehilir dengan payung daku + kamus besar + beg merah daku tu. No what?? Daku rase dah macam model pakaian muslimah dah daku hari ni tapi tudung tetap menten...ngess. Daku rase macam semua orang sedang gelakkan daku yang sebok memegang payung dengan kamus tu serabot**nacam makcik jual sayor (penat je pepagi make up2) hahah...

  Then after abes klas pegi bank in duet kat cimb jap waw biaselah hobi daku kan hikhik**mama,sory   mengabeskan duet hoho..Lepas itu balek then tidolah..

p/s : daku kepancitan selepas mule bergiat aktif dalam olahraga balik,aiyak!
   

No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi