Thursday, January 6, 2011

10 Jenis Lelaki Yang Perlu Dijauhi

Assalammualaikum...

  Daku nak share dengan korang tentang title yang kat atas tu. No wonderlah kan kebanyakan wanita zaman sekarang ni ramai yang sanggup membujang sampai ke tua disebabkan x berjumpe dengan lelaki yang mendahulukan kejujuran & kebahagiaan dalam perhubungan. Jom kite tengok ape jenis2 lelaki yang patut dijauhi itu :

# Lelaki yang sering berkata : "Abang memang sayangkan sayang,tapi abang belum bersedia untuk hubungan yang lebih serius"

# Lelaki yang sering menghubungi / menghantar SMS tanpa mengira waktu

Dia akan mengeluarkan kata2 manis apabila betul2 memerlukan kamu & kamu pula dijadikan sebagai alat penghiburnya tapi bila kamu memerlukannya dia langsung tidak muncul. Pernah alaminya??

#  Lelaki yang sering mengajak kamu keluar seolah2 macam teman tapi mesra

Korang berdua bagaikan merpati 2 sejoli, makan bersama,tengok matahari terbenam sama2,malah pergi kenduri pun x pernah berenggang. Sekali pandang mesti org akan cakap korang pasangan kapel tapi dihatinya x terdetik langsung untuk menjadikan kamu sebagai permaisuri hidupnya.

# Lelaki yang sudah ada kekasih hati tetapi tetap mahukan kamu. Mereka mahu memiliki ramai teman wanita untuk memenuhi nafsunya.

# Lelaki yang sering berfikir apa yang dilakukannya semuanya betul sedangkan pandangan anda semuanya salah.

Kamu sering ditengking ketika menjalinkan hubungan dengannya atas alasan kamu sahaja yang salah walaupun kesalahan itu kecil.

# Lelaki yang x tahu kehendak sendiri. 

# Lelaki yang naif & seolah2 mementingkan diri sendiri semata2

# Lelaki yang selalu menggangu kamu. Even kamu sudah pun beritahunya tentang kesibukan kamu namun dia x ambil pusing tentang keadaan kamu.

# Lelaki yang suka mengutuk lelaki lain dengan harapan kamu x mendekati lelaki yang dikutuknya itu

Hakikatnya lelaki itu seorang yang kuat cemburu


# Lelaki yang tidak memberi layanan yang betul terhadap seorang wanita. 

Ok itulah sedikit sebanyak yang daku dapat share dengan korang seua hasil daripada pembacaan daku.
Kepada wanita2 di luar sana jangan sampai tersalah  memilih lelaki ya!

No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi