Tuesday, January 18, 2011

Catur Bestari Interkolej

Assalammualaikum...

   Hai2..Malam nii daku nak update pulak pasal event catur bestari Inter Kolej bersempena Hari Siswi pada hari sabtu hari tu.Opss terlewat sikit update sebab sebok teramat ngess. Ok sebelum tu daku nak tanye korang pernah maen tak catur bestari ni? Besh gilak wa cakap sama lu...**eh! terganas jugak.

   Catur Bestari ni mula2 nak maen memang teramat susah nak paham sebab memerlukan kepahaman yang tinggi dalam memahami semua percaturan ni.Catur ni dia jihad cara islam. Siyes masa mula2 daku maen ni x tahu langsong + rase nak menangis je tapi alek2 menang! hahaha..

   OK jom tengok gamba dulu lah...

semangat pagi senam seni

kami sedang bersenam seni 

group catur daku
    Act kami kena bersenam seni bagai sebelum lawan catur entah pape kan ala sebab nak pegi maen catur je pon bukan nak g berlari bagai kih3.Ha nak tengok lagi gambar2 aksi terlampau kami pada hari itu? Jom..

-
-
-

semangat!

tengok! aksi bagai

   Ok then selepas itu barulah kami bertempur dalam dewan besar tu ha dengan pelbagai jenis orang yang sangat2 pandai! Adushh mereka sangat terer lah wei. Memang konpem2 lah daku kalah dah daku baru 1st time lawan maen benda tu aish!
Then bila dah lepas habes tu result nye yey!!!!! Group daku kalah la...hurm...isk2**

   Selepas itu barulah kami jejalan dekat booth2 selendang yang ada kat situ bersempena hari siswi yelah dah nama pun hari siswi mestilah jual shawl segala bagai kan. Teruja jap jumpa sis ayunar yang blogger pemes yang jual shawl + inner shawl yang unik itu. Kalau nak beli shawl ke ape ke pegi je kat belog beliau dekat atas tu. **konpem pueh hati!


**sis ayun,pinjam gamba ye...credit to her...

   then lepas tu jejalan lagi jumpe pulak sis yaya ala yang jual Magic shawl tu...
ha yang inilah sis yaya tu..**sis,saye pinjam gamba sis yek..credit!! (^^,)

Daku teruja sebab sis ni sangat cantek la. Comey je muka die. Kalau nak Order shawl + apa2 aksesori selain sis Ayunar tu kat sini pun ade jugak blog sis ni. Kelik je SINI.

Boleh la nak kate ramai jugak blogger2 yang datang promote barang..Besh gilak sebab murah gilak lah oi2..Bile dah penat ape lagi balik tidor lah kan. Ok nanti daku sambung with da next entri ya! tata!
Ok daku akhiri entri ni dengan gamba pose daku yang tidak berapa comel itu bersama minah ini muah!


No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi