Saturday, January 29, 2011

They're great!

Assalammualaikum ...

Yey!! Currently im at home lah bebeh. Yippie.**sungguh mengade2. Ok semalam daku teramat sangat fenat sebab balik dari lab awet dengan mikrob itukan**kau mampu? Mikrob ok lah kan fun tapi bile subjek awet punye lab tu masyaAllah tersangat lah lame ok sebab buat canning ( kau tau ape canning). Ok jom kite usha gamba jom! Tapi harap maklum bagi sesiapa yang muak nak tengok gambar tu bolehlah tekan " X" tu. Diingatkan entry ini memang banyak gamba bagi segar mata tu nak baca **kejam!

dengan kak iza comel lah


semangat kan kak iza
Masa mikrob daku kena buat expetiment paling simple lah dan cepat balik iaitu experiment basuh tangan nak bezakan bakteria sebelum & selepas basuh tangan. Ha lepas tu siaplah experiment kami tu hoho.
Kami kan ahli kumpulan yang berdedikasi so divide2 kan kerja nanti senang tak kelam sangat **padehal dah nak due date hantar baru nak siap.

dengan sue & alia**mereka best!

tengok tu semangat group lab daku
 Cop nak tengok tak gambar budak yang agak perasan kecantikan die ahaks!
Ni ha....
-
-
tada.....inilah bdak tu (^^,)
*********************************************************************
Ok then petang hari jumaat tu ada lab awet pulak. Mak aih bapak lah lame nye krem ** daku heh! 1st kami kena potong ikan dengan nenas yang original tu baek2. Phew kami yang tak pernah turun dapur pun dah terer kat dapur tau ( calon bini terbaek! ). Then kami kena buat macam2 process canning tu tau dan...lepas pada itu nak kena tunggu pulak makanan tu masak.**sumpit penat sebab berdiri selama 4 jam kot. Kami kehulu kehilir bawak dulang letak dulang nak bagi siap awal masing2 muka singa tak sabar nak balik umah kan ki3.

groupmate daku *zati saje interframe ye haha 

yang penting riben kat kepala daku tu hahah. Dengan mas cantek
dorang hantu gambar jugak macam daku tau hekhek
Bila kena tunggu lama retort tu dalam 45 minit kami pun dah kebosanan dah masa tu.
Thank god demonstrator2 dalam lab tu semuanya sporting2 sebab tak marah pun kami nak bergedik bagai dalam lab tu ambik gambar**ceh

ok sile abaikan lab coat daku yang GEDABAK besar tu heh!
aiza & kak masyi
wah! penuh stylo mereka ni kan**
teka kami tengah buat apa? Cooling the can!
can ini tengah di sejukkan untuk dimakan hihi
semua hantu gambar
Ok sile jangan bosan ye sebab entry ni memang banyak gambar pun...

daku dengan budak yang sangat2 comel + cantek cik ain**baby face kau!
Ok inilah hasilnya...............nenas yang telah di tinkan
ehem**model tin yang berkualiti
para tester yang hebat ye mereka ini
para food technologist gonna be
dengan erni**yang belakang tu nak interframe jugak ye
So as a conclusion ( cewah ) daku tersangat happy dan enjoy buat lab ni even penat amat.
No wonder la hari itu semua kosmate daku semua dah jadi mesra alam semacam kan sebab daku pun tak tahu kenapa daku pun terlalu banyak mulut sangat**lumrah
Lastly daku sangat bertuah ada kosmate macam mereka ini. Muah2 lah untuk korang semua!

p/s : korang,korang sangat gila2 sampai nak meletop lab tu. Ape2 pun korang sangat bestlah wok! credit!

tet...
tet...
-
-
ada gaye bakal manager & doktor makanan tak???
tata semua..

No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi