Thursday, January 27, 2011

mesin basuh oh mesin basuh

Assalammualaikum...

Phew..Daku baru sahaja selesai membasuh baju penat**padehal pakai maesin aje. Cop pakai mesin basuh pun penat ape nak angkut baju yang bertimbun tu ( hobi ) lepas tu nak sidai lagi huh. ****itu seminggu kumpul baru cuci semua ye. Biasalah student rajen kan sampai nak basuh baju pakai tangan pun  tak sempat hoho.

Nak dijadikan cerita hari ini agak lah sengal sikit sebab pagi2 buta lagi dah kena ambik test subjek awet yang amat senang tu kan. Ha study punya study malam tadi sampai semangat bangun awal pagi semata2 1st test ni kan then bila dah dapat soalan...................? Korang konpem lah tau ape yang daku maksudkan kan. Walamak soalan test dia amatlah menguji minda kan sampai tak terkata nak jawab hape***baek tak payah setady kan ngess

ok macam ini lah muka daku waktu itu**thanks en.google
Bertuah lagi masa kelas bi sedang enak duduk bersembang bagai dengan classmate bi sekali miss tegur aku da. Oh! bertuah nye aku tiap minggu nama naek haish! Tiap kali masa subjek bi konpem daku akan rasa mengantuk amat lah. Setan dok bergayut2 kat kelopak mata ni ha aiya. Tiap masa asyik tengok jam je kira masa bila nak habes ni. Then bila dah habes kelas tu laju je rushing pegi singgah kedai2 yang ada jual shawl tu. OMG!!! daku dah gila shawl lah sekarang ni mak aiii. Tu stok shawl kat dalam bilik yang tengah berhayut2 tu ade lagi.**nafsu la nyah...

Ha kembali pada cerita asal ni pasal mesin basuh ni. Haiyooo. Ade pulak kan manusia yang cerdik amat membiarkan air bertakung dalam mesin itu. Hoi buanglah air tu dah tau ko punye bekas baju,ape da..tak pasal2 daku dengan zati buat pulak keje part time pegi buang isi air dalam mesin tu kan. Cis!!! Mesin basuh kat sini ibarat harta kesayangan student sebab tanpa nya tak terbasuhlah baju kami yang belambak tu.

tipu ye mesin basuh kat kolej tak canggih macam ni**haha

Pewit dah nak cuti dah la. Ok lah daku nak pegi membuta dahulu yer. Tata.
p/s : sape yang terperasan bahawa beliaulah insan cerdik itu mintak maap lah yer.peace!

No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi