Wednesday, January 26, 2011

hepy birthday buat si keriting

Assalammualaikum...

  Pewit semua,ape khabar ya u ol. Feh memang semangat lah daku nak update blog ini kan. Act daku terasa sedih + gembira hari ini sebab menang 1st game volley ball lawan dengan K14 tapi kalah 2nd game. Aiyak. Rase terkilan jugak lah tapi tak ape percubaan yang sangat2 hebat dari teammate K16 semua next time boleh cuba lagi kan. Fuh kami main tadi memang superb lah kan sampai bola pun nak mai datang jek selalu haha***riak ye disitu tak baik. Dan adelah sorang mamat K10 ni ha yang daku rase amat sangat nak cili mulut beliau ye. Dah kau menyibok duduk kat situ buat hape kat mane2 ade jek muka kau. Muka bersepah sane - sini.


" tibai je buat lauk. tak hebat mane pun die tu"
"maen pakai mate lah wei"

   Demikianlah antara kata2 sinis seorang mamat senget yang suka menyibuk & menjatuhkan orang lainkan**mentang2 lah topang maen kat kolej depa huh! Eh! daku dah banyak melalut ni berbalik pada niat entry yang asal ye. hoho.

   Hari ni birthday adik kecik daku yang tersangat comel itu. Birthday beliau yang ke 5 tahun dan beliau menjadi semakin gedik ye. 

dek ya
    Budak kecik ni gedik sama dengan akak dia yang ini. Ok selamat hari jadi dek ya sayangsss..

No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi