Thursday, January 6, 2011

Jom Join Bloglist LM

Ehem..
Ha nie baru je daku balik dari kelas ekonomi..
Semangat ikatan dengan blogging world ni kuatlah katekan kan sampaikan lappy x sepat nak tutup..**(^_^)
setelah rajin berblogwalking tadi daku terjumpe blog miss LM ni..
Tetibe nak jugak join masuk dalam bloglist beliau ni hikhik..
ok lah klu korang pun nak join silelah kelik SINI


1. daku kategori puteri lah kan x kan khunsa pulok opss**

2. Kenape daku nak masuk dalam bloglist LM ni?
sebab daku nak jugak try nasib tercalun dalam list blogger2 hebat kentang kan disamping nak promote blog daku yang agak x seberape ni kan

3. Nyatakan pandangan terhadap blog LM ni
macam2 ade!!..daku suke sebab simple,menarik & x padat sangat..**sejuk mate memandang




No comments:

Post a Comment

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi